Απίστευτη σύζυγος σώζει τον άντρα της μετά από φρικιαστικό ατύχημα

Αν κάποιος τραυματιζόταν άσχημα στο σπίτι σας, θα ήσασταν σε θέση να του δώσε τις πρώτες βοήθειες; Έχω κάποιες βασικές γνώσεις, αλλά ξέρω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα είναι άχρηστοι σε μία περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

Αυτή είναι η ιστορία μίας γυναίκας που έδρασε γρήγορα, κάτι που πραγματικά έσωσε τη ζωή του άνδρα της.

Αυτός ο τυχερός άντρας μοιράστηκε την ιστορία του στο διαδίκτυο:

“Έτρεχα να βγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά. Λόγω τεμπελιάς, αντί να ανοίξω τη πόρτα με το χερούλι, την έσπρωξα με το χέρι στο πάνω μέρος που είχε γυαλί. Η πόρτα πιάστηκε στον σύρτη (κάτι που ποτέ δεν γίνεται) και το χέρι μου πέρασε από μέσα. Έκοψα τους μυς του χεριού μου εντελώς στη μέση και ουσιαστικά κάθε αγγείο εκτός από τη βραχιόνιο αρτηρία.

Φαίνεται σαν να είναι βγαλμένο από ταινία τρόμου31383

Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο να μην πανικοβληθείς στην ένταση της στιγμής.41080

“Η γυναίκα μου, μου έδεσε έναν αιμοστατικό επίδεσμο γύρω από το χέρι μου σε μια προσπάθεια να σταματήσει το αίμα, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε το ασθενοφόρο. Η γυναίκα μου λέει ότι μπορούσε να δει το κόκαλο.»

Ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή. Τι ήρωας!

Με ένα τραυματισμό τέτοιο, μπορείς να χάσεις υπερβολικό αίμα μέσα σε 2 λεπτά, άμα κοπεί μια αρτηρία. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω ακριβώς τις κινήσεις της. Το έδεσε ή το κρατούσε στο χέρι; Όπως και να χει, ενέργησε πολύ γρήγορα και απέτρεψε τον εαυτό της από το να γίνει χήρα.

5884Το μήνυμα που βγαίνει από αυτή την ιστορία είναι απλό – μάθετε να δίνετε τις πρώτες βοήθειες. Δεν χρειάζεται να τα μάθετε και όλα, αλλά γνωρίζοντας κάποια βασικά πράγματα θα μπορούσε εύκολα να σώσει τη ζωή ενός ανθρώπου που αγαπάτε σε περίπτωση ατυχήματος.

Δείτε επίσης:  Η εικόνα που οδήγησε στην αυτοκτονία τον φωτογράφο της…

Credit: viralthread.com

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

17 «Αθώες» Φράσεις των Γονέων που «Σκοτώνουν» το Παιδί..

Ένα κόλπο για να καθαρίσετε τους βουλωμένους σωλήνες ή τις φραγμένες υδρορροές μέσα σε λίγα λεπτά