Ανακάλυψε ένα εγκαταλειμμένο Αυτοκίνητο. Όταν είδε ΤΙ είχε μέσα, δεν Πίστευε στα Μάτια του!

Στα μέσα Απριλίου, ο πατέρας του 2χρονου Jacob Vargas ξέχασε να κλειδώσει την μπροστινή πόρτα του σπιτιού του. Άφησε για λίγο τον Jacob στο αυτοκίνητο ενώ τακτοποιούσε το θέμα, αλλά όταν επέστρεψε δεν βρήκε τίποτα.

Ο πατέρας του Jacob αμέσως άρχισε να πανικοβάλλεται, όχι επειδή έλειπε το αυτοκίνητο του, αλλά επειδή έλειπε και ο Jacob. Όταν ένας κλέφτης ανακάλυψε την ευκαιρία να πάρει το άδειο αυτοκίνητο, την εκμεταλλεύτηκε.

Ωστόσο, η κατάσταση περιπλέχτηκε περισσότερο όταν ανακάλυψε το αγόρι στο πίσω κάθισμα. Ο πατέρας του Jacob κάλεσε την αστυνομία αμέσως και πολλά άτομα από την κοινότητα του στο Soledad της Καλιφόρνια βγήκαν στους δρόμους προσπαθώντας να βρουν τον μικρό Jacob.

3845

4771

Όταν βγήκε σήμα Amber Alert για την αναζήτηση του Jacob, ένας τοπικός αγρότης, ο John Given, πήγαινε στο γραφείο του.

Κατά μία παράξενη σύμπτωση, ο John αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να περάσει από έναν εγκαταλειμμένο δρόμο, όταν εντόπισε ένα άδειο όχημα που φαινόταν κάπως ύποπτο, κάτω από ένα ρημαγμένο σκέπαστρο.

Δείτε επίσης:  Για αρκετά χρόνια αυτό το κορίτσι ταΐζει κοράκια. Το πως την ευχαριστούν είναι κάτι που δεν το περιμένεις

5698

Όταν ο John είδε το εγκαταλειμμένο όχημα, συνειδητοποίησε ότι ταίριαζε με την περιγραφή του Amber Alert. Πλησίασε και βρήκε τον Jacob κλειδωμένο και με τα παράθυρα κλειστά μέσα στο αυτοκίνητο.

Καταλαβαίνοντας ότι απειλούνταν η ζωή του κάτω από αυτές τις συνθήκες στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε μετά από λίγο στο σημείο.

6640

Ο John δεν είναι σίγουρος γιατί έκανε την παράκαμψη αυτή εκείνη τη μέρα, αλλά κάποιοι το αποκαλούν θεϊκή παρέμβαση, όπως είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Soledad, Eric Sills, στο KSBW Action News. “Υπήρχε λόγος που επέλεξε να οδηγήσει προς τα εκεί και να περάσει από εκείνον τον δρόμο. Προφανώς ήταν βοήθεια από ψηλά.”

Δείτε επίσης:  Οι γιατροί τους είπαν να αποχαιρετίσουν το αγγελούδι τους, αλλά τότε ο Θεός τους χαμογέλασε

Ένας άλλος αγρότης ανέλαβε να εντοπίσει τον κλέφτη που προκάλεσε αυτό το μαρτύριο. Ο 27χρονος Carmen Maldonado, φερόμενος ως κλέφτης, καταδικάστηκε με κακουργήματα σχετικά με το έγκλημα, ανάμεσα τους και απαγωγή.

Με τον ύποπτο υπό προσωρινή φυλάκιση, η οικογένεια του Jacob μπόρεσε να ηρεμήσει ξέροντας ότι το μωρό τους ήταν ασφαλές. Γεμάτη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, η οικογένεια του Jacob συνάντησε τους αγρότες που βοήθησαν να βρεθεί το αγοράκι τους και παρέδωσαν την ύποπτο στην δικαιοσύνη.

7595

Δείτε στο βίντεο την συνάντηση τους.

Η ιστορία του Jacob μπορεί να είναι ο εφιάλτης κάθε γονιού, αλλά αποδεικνύει ότι ένα χαρούμενο τέλος είναι δυνατό, ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιπτώσεις. Ο συνδυασμός των δυνάμεων του νόμου, των πολιτών και ενδεχομένως του Θεού βοήθησε να σωθεί ο Jacob!

Credit: faithtap.com


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

37 Φωτογραφίες που είναι αστείες , WTF , παράξενες και δροσερές και βρήκαμε σήμερα!

6 Φυσικοί Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ενοχλητικές Τρίχες που Γυρνούν Προς τα Μέσα