Ήταν τα πιο Σπάνια τρίδυμα στον κόσμο…αλλά όταν είδαμε ΠΩΣ μοιάζουν σήμερα; ΛΥΓΙΣΑΜΕ!!! [Εικόνες]

Τα πιο σπάνια τρίδυμα στον κόσμο.
1. Μαγεία
Το να αποκτήσει τρίδυμα είναι μια αρκετά συναρπαστική εμπειρία στη ζωή ενός ατόμου, αλλά η ιστορία της Mackenzie, της Macy, και της Madeline Garrison είναι ακόμη πιο εκπληκτική.

itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-1

2. Σπάνια περίπτωση

Υπάρχει μόνο μία άλλη περίπτωση σαν αυτή στον κόσμο. Δύο από αυτά γεννήθηκαν ως σιαμαία δίδυμα. Η Mackenzie και η Macy εκπληκτικά επιβίωσαν τις πρώτες τους μέρες στη ζωή.

itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-2

3. Νέοι γονείς

Δεδομένου ότι η βιολογική μητέρα των τριδύμων δεν μπορούσε να αναλάβει τη φροντίδα τους, υιοθετήθηκαν από την οικογένεια Garrison. Ο Jeff και η Darla Garrison ήδη είχαν τρεις γιους και ήταν περιχαρής να καλωσορίσουν μια μεγαλύτερη οικογένεια.

itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-3

4. Διαχωρισμός

Η απόφαση λήφθηκε για να διαχωρίσουν τα δίδυμα και να τους δώσουν την καλύτερη ευκαιρία σε μια ανεξάρτητη ζωή. Σε μια προσπάθεια να γίνει η χειρουργική επέμβαση πιο εύκολη, έπρεπε να τεντώσουν το δέρμα τους με διαστολείς δέρματος. Μετά από μια διαδικασία 24 ωρών, η Mackenzie και η Macy διαχωρίστηκαν επιτυχώς. Κάθε παιδί είχε μείνει με ένα πόδι.

itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-4

5. Δυο χρόνια αργότερα

Μετά από 2 συναισθηματικά και δύσκολα χρόνια, η Darla και ο Jeff ήταν σε θέση να υιοθετήσουν και τα τρία κορίτσια, μεγαλώνοντας την υπέροχη οικογένεια τους.itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-5

6. Ευτυχισμένες και υγιείς

Τώρα, τα κορίτσια έχουν ένα ωραίο σπίτι σε ένα αγρόκτημα στην Αϊόβα, όπου έχουν το δικό τους άλογο. Τα κορίτσια είναι ευτυχισμένα και υγιής, και τα πάνε καλύτερα κάθε μέρα. Η ιστορία τους είναι συγκινητική και ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-6

Πηγή: taz

Δείτε επίσης:  Η 5χρονη Λίζι χάνει την όρασή της – Θα προλάβει όμως να δει τη μαγευτική Ρώμη
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

35 πράγματα για τα οποία θα χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο μεγαλώνοντας

Πήγε στην Αθήνα ενας βλάχος Το τι έγινε; θα κλαίτε από τα γέλια‌‌