Ένας Φύλακας του πάρκου παρηγορεί γορίλα που έχασε την μητέρα του.

Οι γορίλες και τα άλλα άγρια ζώα έχουν το δάσος και την άγρια φύση σαν το φυσικό σπίτι τους. Εκεί μένουν, μεγαλώνουν και κάνουν οικογένεια. Όπως και οι άνθρωποι, τα ζώα έχουν την αίσθηση του που ανήκουν και πληγώνονται βαθιά όταν αποχωρίζονται την οικογένειά τους.

Εδώ θα δείτε την σπαραχτική φωτογραφία ενός φύλακα σε πάρκο που πάρθηκε την ώρα που αυτός παρηγορούσε ένα γορίλα που έχασε την μητέρα του από λαθροκυνηγούς.

Ο φύλακας Patrick Karabaranga από το Εθνικό πάρκο Virunga στο Ανατολικό Κονγκό, αγκάλιασε από τους ώμους τον γορίλα σαν να προσπαθούσε να παρηγορήσει το ζώο μετά το θλιβερό περιστατικό.

Με την σειρά του ο γορίλας φαίνεται να ανταποκρίνεται και βάζει το χέρι του στο πόδι του Patrick.

# Να η φωτογραφία:

caretaker-comforting-gorilla-lost-mother

Ο γορίλας στη φωτογραφία είναι ένας από τους τρεις που ορφάνεψαν εξ’ αιτίας του περιστατικού με τους λαθροκυνηγούς.

# Να και το βίντεο – αναφορά από το γεγονός.

Οι παράνομοι λαθροκυνηγοί δεν σκοτώνουν μόνο τα ζώα αλλά πληγώνουν και τις καρδιές των παιδιών τους και των οικογενειών τους. Αν και δεν έχουν την ένταση των ανθρώπινων συναισθημάτων, αυτά τα ζώα έχουν το δικαίωμα να ζουν ελεύθερα και με ασφάλεια στο φυσικό τους σπίτι.

Αυτή η σπαραχτική φωτογραφία είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τι συμβαίνει εκεί και πιστεύουμε πως αυτό πρέπει να σταματήσει.

Εσείς τι πιστεύετε;

via

Δείτε επίσης:  Δείτε τι έφτιαξε ένας 13χρονος για μπορεί να επικοινωνεί ξανά με τον καλύτερο του φίλο
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Πηγαίνετε στο ATM και σηκώστε μερικά χρήματα. Ύστερα αφήστε την κάρτα σπίτι. Ένα μήνα μετά, δε θα πιστεύετε με το αποτέλεσμα!

Ο άγνωστος ρόλος του νερού στη καρδιακή προσβολή