Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της. Ο λόγος που το έκανε θα σας ενθουσιάσει.

Θέλω πάντα να είμαι τέλεια! όλες οι γυναίκες είναι τελειομανής και για αυτό κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική είτε πρόκειται για την εμφάνιση της είτε για την υγεία… Έχουν δοκιμάσει χιλιάδες επιλογές για να λύσουν τα προβλήματα τους αλλά επέλεξαν τον καλύτερο.

Αν έχετε πρόβλημα με τα τακούνια σας θα σας συστήσω να χρησιμοποιήσετε αυτό το αποτελεσματικό αλλά λίγο γνωστή μέθοδο. Μια πολύπαθη ξηρή φτέρνα μπορεί να ξαναγεννηθεί υπό την επήρεια μιας φλούδας λεμονιού…

Τι θα χρειαστείτε :

  • 1 Λεμόνι
  • Κάλτσες
  • Ενυδατική κρέμα ή λάδι δέρματος

Συμπιέστε όλο το λεμόνι και αφήστε το στην άκρη. Για το σκοπό αυτό, ο θεραπευτικός παράγοντας θα πρέπει να έχετε μόνο φλούδες και λίγο πολτό λεμονιού!

Έτσι θα πρέπει να είναι η «κούπα» λεμονιού σας στο τέλος.

Τοποθετήστε το μισό του λεμονιού στην πτέρνα σας.

Βάλτε τις κάλτσες πάνω από τις φλούδες λεμονιού. Κρατήστε την επούλωση κομπρέσα στα πόδια σας για 30 λεπτά. Μισή ώρα είναι αρκετή για να χαλαρώσετε και να αποκαταστήσετε το δέρμα των ποδιών  σας- είναι αρκετό ένα κομμάτι!

Μετά από 30 λεπτά, βγάλτε τις κάλτσες σας. Η Φλούδα λεμονιού και χαρτοπολτού περιέχουν αιθέρια έλαια που μαλακώνουν το δέρμα και ανανεώνει όλα τα παλιά κύτταρα του δέρματος που αφαιρούνται εύκολα.

Οι πληγές στα τακούνια σας θα γίνουν λιγότερο αισθητές μετά την πρώτη διαδικασία, και αν πραγματοποιείτε αυτή τη θεραπεία τακτικά, το πόδι σας δεν θα ξανά πονάει.

Εφαρμόστε κάποια ενυδατική κρέμα ή λάδι στα πόδια σας. Συνήθως χρησιμοποιώ λάδι καρύδας καθώς είναι πολύ λάτρης της δράσης του …
Αυτή η τελική πινελιά συμβάλλει στην ενίσχυση του δέρματος.Μετά απλώστε βούτυρο ή κρέμα θρεπτικών λεμονιού πολύ καλά για να διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Δείτε επίσης:  Δεν πάει ο νους σας πώς φεύγει η «τηγανίλα» από το σπίτι

via

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Η ζωή δεν εξαρτάται από την τύχη, αλλά από τις επιλογές μας

Παλιές Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες!