Άφησε τον Γιο της στον πρώην της μόνο για λίγη ώρα. Όταν της έστειλε φωτογραφία το προσωπάκι του μέσα στον εμετό, ήταν ήδη αργά..

Αυτή την εβδομάδα, η 27χρονη μητέρα του παιδιού, η Anne-Maree Lee, 27, αποκάλυψε ότι της έστειλε ένα μήνυμα ο πατριός του παιδιού δείχνοντας το μικρό αγόρι να είναι στο κρεβάτι καλυμμένο με τον εμετό του.

Άφησε τον Γιο της στον πρώην της μόνο για λίγη ώρα. Όταν της έστειλε φωτογραφία το προσωπάκι του μέσα στον εμετό, ήταν ήδη αργά..1104

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μια μέρα πριν ο μικρός Mason πεθάνει. Ήταν μέρος μιας συνομιλίας της μητέρας και του πατριού για το ποιος πρέπει να πάει το παιδί στον γιατρό.

Δείτε επίσης:  9 σημάδια του υπερβολικού στρες που μπορεί να αγνοείτε

Τώρα ο O’Sullivan, η Lee, και ο 17χρονος Ryan Robert Barry Hodson κατηγορούνται με την ανθρωποκτονία του παιδιού. rbhdrhh

Ο 17χρονος Hodson, που ζούσε στο ίδιο σπίτι με το μικρό αγοράκι, αρνήθηκε σε πολλές περιπτώσεις να πάει το παιδί στον γιατρό όταν του ζητήθηκε, ισχυριζόμενος ότι δεν είναι δικό του παιδί.279

551Στο δικαστήριο, η μητέρα δήλωσε ότι βρισκόταν σε καταχρηστική σχέση, αλλά είχε σκοπό να αφήσει το σύντροφό της, που αρνιόταν να την αφήσει να δει το παιδί της.

Δείτε επίσης:  8 σκέψεις από το μυαλό κάθε ανθρώπου που έχει πάει έστω και μια φορά γυμναστήριο.

644Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η μητέρα, ο πατριός και ο 17χρονος απέτυχαν να παρέχουν στο μικρό παιδί ιατρική βοήθεια, παρά τα τραύματά του, αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πως προκλήθηκαν. Οι αναφορές της αστυνομίες αποδίδουν το θάνατο του παιδιού σε φλεγμονή εξαιτίας ρήξης του λεπτού εντέρου.

Credit: dailymail.co.uk


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

7 καταστάσεις που βιώνει ο άνθρωπος όταν πεθαίνει!

Αυτός ο άνδρας τάισε αυτο το αδέσποτο σκυλί από το υστέρημα του. Δείτε πως του το ανταπέδωσε ο σκύλος…