Χάστε το λίπος της κοιλιάς με αυτό το πανίσχυρο φυσικό έλαιο!

Γνωρίζατε ότι η κατανάλωση ελαίου καρύδας βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους, ειδικά αν γυμνάζεστε ή αν ακολουθείτε κάποια δίαιτα;

Σύμφωνα με έρευνες (παρατίθενται στο τέλος του άρθρου), περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό λιπαρών οξέων που κάνουν θαύματα στο μεταβολισμό.

Ειδικά τα τριγλυκερίδια μέσης αλύσου που περιέχει, μεταβολίζονται διαφορετικά από τα λιπαρά οξέα που συναντάμε σε όλα τα υπόλοιπα έλαια. Αποστέλλονται στο συκώτι και αν δεν χρησιμοποιηθούν απευθείας, αποθηκεύονται από τον οργανισμό μας κατά τέτοιο τρόπο που είναι πολύ εύκολο να τα κάψει.

Επίσης, προκαλεί αίσθημα κορεσμού, με αποτέλεσμα να τρώμε λιγότερο απ” ότι συνήθως άρα και λιγότερες θερμίδες!

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, δεν είναι όλα τα λίπη το ίδιο. Αυτό της κοιλιακής χώρας συγκεντρώνεται γύρω από ζωτικά όργανα και μπορεί να προκαλέσει φλεγμονές, διαβήτη ή καρδιακές παθήσεις.

Οποιαδήποτε μείωση αυτού βοηθάει το μεταβολισμό μας, αυξάνει τη μακροζωΐα και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων παθήσεων. Και σε όλα αυτά βοηθάει το λάδι καρύδας!

ΠΗΓΗ

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Οι πιο περίεργοι μέθοδοι Κινέζων για να νικήσουν την Ζέστη

ΑNΕΚΔOΤO: Η ”παρθέvα” πάει στov γυvαικoλόγo!!!