Τι στο καλό είναι αυτό το παράξενο πλάσμα μέσα στην κονσέρβα τόνου; Ανατριχίλα στο διαδίκτυο μετά τη δημοσίευση της εικόνας…

Τι στο καλό είναι αυτό το παράξενο πλάσμα μέσα στην κονσέρβα τόνου; Ανατριχίλα στο διαδίκτυο μετά τη δημοσίευση της εικόνας…
Μια μητέρα στη Βρετανία βρέθηκε προ εκπλήξεως την προηγούμενη εβδομάδα, όταν άνοιξε μια κονσέρβα τόνου και βρήκε μέσα… κάποιον να την κοιτάει.

Για την ακρίβεια, βρήκε κάτι σαν ζωάκι με μάτια, που στεκόταν ανάμεσα στα κομματάκια τόνου.

konservatonou22

«Άνοιξα την κονσέρβα και είδα κάτι με μάτια στην άκρη της. Το έβγαλα από τη κονσέρβα και το άφησα πάνω σε μια χαρτοπετσέτα. Ένιωθα πως με κοιτούσε!», είπε η Zoe Butler στη Nottingham Post. Η 28χρονη αμέσως φωτογράφισε και πόσταρε στα social media δυο φωτογραφίες, που αναπαράχθηκαν μέσα σε μερικές ώρες.

Ζήτησε μάλιστα από την εταιρεία παραγωγής να της απαντήσει σχετικά με το τι πλάσμα είναι αυτό και η εταιρεία ακόμη ψάχνεται. Φυσικά, βρέθηκαν πολλοί που μίλησαν για ζώο που είχε καταπιεί το ψάρι και βρέθηκε στην κοιλιά του, ενώ άλλοι έκαναν μέχρι και την υπόθεση πως είναι… εξωγήινος!

diaforetiko.gr

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

17 γιατροί αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν δει σε ασθενείς. Το Νο.4 θα σας Σοκάρει!

Το πιο κοινό γυναικείο όνομα στον κόσμο είναι ελληνικό -Και όχι, δεν είναι το Μαρία